Михайло Поплавський відмовився продюсувати невістку: чому красуня бореться за місце під сонцем самостійно?

Чому невістка Михайло Поплавського самотужки намагається дістатися вершини шоу-бізнесу.

Невістка українського співака і ректора Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського у 2019-му році перемогла в конкурсі “Mrs. Ukraine International-2019”. Згодом Аліна Поплавська представила країну на конкурсі “Mrs. International”, який пройшов в США 19 липня. Неможливо не відмітити той факт, що дівчина насправді дуже вродлива, а син співаючого ректора

Михайло Поплавський відмовляється продюсувати невістку?

Аліна Поплавська з чоловіком та Катерина Осадча

Не так давно Катерина Осадча взяла інтерв’ю у Михайла Поплавського, який пішов на пенсію і залишив крісло ректора. Журналістка поцікавилась у нього, яка у нього пенсія та чи продюсує він свою невістку Аліну. Під час розмови з’ясувалося, що держава платить колишньому ректору 17 тисяч гривень пенсії. Але це не єдиний дохід знаменитості. В основному співак заробляє за допомогою виступів та власного бізнесу.

Михайло Поплавський та Катерина Осадча.

Що ж стосується Аліни, Михайло Поплавський не приховує, що він її не просуває і не збирається. Артист дав зрозуміти, що її бажання співати — її особиста справа. Мовляв, нехай займається творчістю, як їй того хочеться. Він не збирається її заважати, але і він ніяк не задіяний у її творчій кар’єрі. Така вичерпна відповідь цілком задовольнила Катерину Осадчу, яка могла б і копати глибше.

Варто відмітити, що на даний момент Аліна Поплавська не надто просунулася і до першого ешелону шоу-бізнесу їй доведеться багато попрацювати. Втім, це не біда. Цей шлях проходили усі українські зірки, які працювали не покладаючи рук. Якщо дівчині вистачить терпіння, в неї все вийде.

Схожі статті