Переможець “Голосу країни” Лазановський з команди Наді Дорофєєвої зупинив виступ для пропозиції руки і серця

Молодий український виконавець Сергій Лазановський, який отримав широку популярність після перемоги в "Голосі країни", захопив вчинком на концерті.

Співоча кар’єра Сергія Лазановського почалася разом з участю у вокальному талант-шоу “Голос країни”. Хлопець потрапив в команду Наді Дорофєєвої, хоча на сліпих прослуховуваннях до нього також повернувся Олег Винник, а спочатку він взагалі сподівався потрапити до Тіни Кароль, оскільки йому близький її репертуар. Але Сергій співав в останній день, коли всі місця в команді поп-діви були вже зайняті.

Оскільки першою до Лазановського повернулася Надя, він її і вибрав. Саме екс-солістка групи “Время и Стекло” змогла своїми настановами привести його до перемоги в 11 сезоні проекту.

Сергій Лазановський
Сергій Лазановський

Любов до музики висхідній зірці прищепила мама – вона співала завжди і всюди, а він, у свою чергу, не підвів матір. До участі в “Голосі” Сергій грав у драматичному театрі, вів ранкові ефіри на “UA: Карпати”, викладав на музичній кафедрі в Університеті Короля Данила, а також час від часу проводив свята.

Зараз Лазановський їздить по країні з концертним туром, збираючи натовпи шанувальників. Якраз на одному з останніх концертів співак несподівано для всіх зупинив виступ і покликав на сцену дівчину Наталю, якій сказав наступне:

“Подивися на всіх цих людей, відчуй себе зіркою. Ти реально будеш зіркою, тому що в однієї людини є, що тобі сказати”.

Після цього на сцену вийшов хлопець з величезним букетом троянд і зробив щасливиці пропозицію руки і серця.

Скріншот з Інстаграму Сергія Лазановського
Скріншот з Інстаграму Сергія Лазановського

Сергій, як активний користувач соціальних мереж, показав цей фрагмент виступу у себе в Інста-сторіз. Більш того, пізніше він похвалився красивим букетом, який цілком підходить для весілля, і написав:

“До розпису готовий. Несподівано, правда?”.

Скріншот з Інстаграму Сергія Лазановського
Скріншот з Інстаграму Сергія Лазановського

Та незабаром Лазановський знову вийшов на зв’язок з підписниками і попросив їх не хвилюватися, оскільки це всього-на-всього для зйомок кліпу.

Схожі статті