Оля Полякова змінила зачіску та стала схожою на Горбунова і Остапчука: “Папугу нагадує” (ФОТО)

Популярна українська співачка Оля Полякова розбурхала величезну армію своїх шанувальників зміною іміджу. Оцінили далеко не всі.

Оля Полякова регулярно дивує публіку яскравими образами і скандальними висловлюваннями. Вона не соромиться прямо говорити те, що думає, а в мережі після таких її одкровень ще тижнями ведуться бурхливі обговорення. Як, наприклад, після звернень до Костянтина та Валерія Меладзе.

Не менше уваги приковують до себе епатажні наряди зірки, однак на цей раз фанатів не залишила байдужими саме її зачіска. Суперблондинка вітчизняної естради вийшла в ефір ранкового шоу “Сніданок з 1+1” з бунтарською стрижкою під хлопчика.

Оля Полякова в програмі Сніданок з 1+1
Оля Полякова в програмі Сніданок з 1+1

Під випуском програми на YouTube тут же розгорілися суперечки – чи перука це, яка зачіска пасує Олі більше і навіть на кого вона стала схожою з таким стирчачим чубчиком. Більшість користувачів оновлений імідж артистки не оцінили і заявили, що сумують за колишньою Поляковою:

  • “Старить вас, Ольга, ця зачіска…”;
  • “Шкода, що більше Королеви ночі не буде”;
  • “Старше виглядає”;
  • “Шкода шикарного волосся…”;
  • “Полякова в образі Горбунова? Я раніше сміялася над Горбуновим, він мені папугу нагадував. Папуги розважають нас, українців”;
  • “Хіба це Горбунов? Більше на Остапчука схожа”, – відповідь на попередній коментар.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Варто зазначити, що перетворення насправді штучне – на Олі перуку, а в цьому епатажному образі вона раніше з’являлася в своєму новому кліпі на пісню “Взрослая девочка”.

Оля Полякова у новому кліпі
Оля Полякова у новому кліпі

Менш, ніж за тиждень після виходу він уже зібрав більше двох мільйонів переглядів. Думки фанатів традиційно розділилися – одні залишилися в захваті від новинки, інші ж розчарувалися.

Схожі статті