Тоня Матвієнко розкрила правду про шлюб з Арсеном Мірзояном: до неї співак вже мав дружину та двох синів

Донька Ніни Матвієнко щаслива у шлюбі з коханим Арсеном Мірзояном. Мало хто знає, що до одруження з Тонею чоловік вже мав родину.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян виглядають зразковою парою: дім, донечка, кар’єра. Та до доленосної зустрічі чоловік вже мав досвід сімейного життя. У цьому матеріалі ми розкажемо, чому Арсен пішов з родини та покажемо, як виглядають його сини.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Колишня родина Арсена Мірзояна

Про свою першу обраницю Арсен воліє не говорити. Від тих стосунків у співака лишилося двійко дітей: Артем і Влад. З синами чоловік зміг зберігти гарні відносини. Він подорожує з ними та їздить на відпочинок.

Сини Арсена Мірзояна

Першу дружину співака звати Анна. З нею чоловік розійшовся після участі у “Голосі країни”.

Анна Мірзоян

“Голос країни” та доленосна зустріч

Сама під час участі у вокальному шоу Арсен Мірзоян зустрів Антоніну Матвієнко. Між зірками спершу роману не виникло. Тоня була таємно закохана у співака, але втручатися у його стосунки з дружиною не стала. Лише у 2013 році, коли Арсен приїхав до столиці, вони вирішили зустрічатися. На той час Мірзоян вже розлучався з екс-обраницею.

За словами Тоні Матвієнко, вони навіть тривалий час приховували свої почуття, але згодом не витримали того, що мають скривати своє кохання на людях. До речі, Ніни Митрофанівна добре прийняла нового чоловіка своєї доньки та не стала суперечити їхньому союзу.

Зараз разом з чоловіком багато працюють на різних заходах, їздять у гастрольні тури. Також Матвієнко-молодша народила доньку своєму коханому.

Схожі статті