Анастасія Приходько з рогами на голові і зі спущеним вбранням нагодувала сина: молоко вже не трималося

Анастасія Приходько втретє стала мамою. Вона віртуозно поєднує материнство та роботу, але складнощі все одно трапляються на її шляху.

Анастасія Приходько знову відчула, як це бути молодою мамою немовляти. На цей раз вона не пішла у декрет, а навпаки почала активно працювати. Зараз у неї тривають зйомки у проекті “Співають всі”, де їй доводиться не тільки проявляти професіоналізм на сцені, а й ще дбати про свого малюка.

Анастасія Приходько з дітьми
Анастасія Приходько з дітьми

Анастасія завжди вирізнялася бунтарським характером і навіть зараз у таких моментах, як піклування малюка, не змогла втриматися, щоб не привернути до себе увагу. Вона у перерві між зйомками вирішила нагодувати дитину.

Не тільки не посоромилася зняти із себе костюм, а ще й опублікувала світлину в Інстаграмі. Все, що могла прибрати цензура соціальної мережі – прикрила квіточкою.

“Хто не зрозумів, це я на “Співають всі” в образі Маліфісенти в перервах між зйомками годую Луку. Чоловік підловив”, – написала артистка

Нагадаємо, що зараз Анастасія вже вдруге вийшла заміж. Зірка не стала терпіти першого чоловіка-аб’юзера та полишила батька своєї доньки.

Доля усміхнулася співачці і вона зустріла своє справжнє кохання. Обранця звати Олександр.

Анастасія Приходько на власному весіллі

З чоловіком побралася Анастасія у 2013 році. Йому народила двох синів. Олександр веде непублічне життя. Зірка мало говорить про коханого, коротко зазначає, що він має власну справу.  Навіть з весілля пара не стала робити пишного гучного свята, а зустріли народження нової родини у тісному колі близьких та друзів.

Схожі статті