Поцілунки, які “нічого не означають”: Ольга Фреймут та Олександр Педан, Тіна Кароль і Потап та інші

Шоу-бізнес завжди багатий на конфузи. Давайте згадаємо зірок, які забули, що їх знімає камера і злилися в поцілунку зі своїми колегами.

Тіна Кароль та Потап

Реальний поцілунок Олексія Потапенко та Тіни Кароль на сцені шоу Ліпсінк Батл збентежив глядачів та поділив їх на два табори. Одні наполягали на тому, що це лише постановка, інші ж не могли повірити, що новоспечений чоловік Насті Каменських дозволив собі подібні фривольності прямо на камеру.

Варто відмітити, що це не перший раз, коли поп-діва “проявила свої почуття” до відомого продюсера. Декілька років тому співачка також переступила деякі межі та поцілувала Олексія.

Ольга Фреймут та Олександр Педан

Як відомо, під час зйомок гімну передачі “КабрiоЛiто” Оля Фреймут несподівано поцілувала в губи свого напарника Олександра Педана. Не зволікаючи, парі відразу приписали службовий роман, навіть незважаючи на те, що Педан давно був щасливий у шлюбі і виховував маленьку дочку. Але згодом телеведуча поспішила дати пояснення своєму вчинку.

Поцілунок Ольги Фреймут та Олександра Педана.

“Я взяла і просто його поцілувала! Якщо чесно, то навіть не помітила, як це зробила. Побачила вже пізніше, на відео, коли мені його показали. У нас взагалі з Притулою і Педаном особливі відносини. Ось, до речі, Педан одного разу цілувався з Притулою”

Андрій Данилко та Інна Білоконь

Поцілунок між Інною Білоконь та Андрієм Данилко

Чутки про любовні стосунки між Андрієм Данилко та його сценічною мамою Інною Білоконь блукають мережею вже десяток років. Втім, Інна встигла обзавестися родиною та успішно абстрагуватися від пліток. Однак, після першого гучного поцілунку в ефірі, послідував інший. Так, партнерів помітили під час поцілунку в Італії. Самі артисти запевняють — вони не є коханцями, просто в них така дружба.

Схожі статті