Холостяк-11 Михайло Заливако зробив Анні Богдан неочікуваний “сюрприз”: підстригся налисо (ФОТО)

Головний герой 11 сезону романтичного проекту "Холостяк" Михайло Заливако здивував шанувальників несподіваною зміною іміджу.

Менше ніж рік тому Михайло Заливако жив непублічним життям, але зараз за ним стежать тисячі фанатів, і все це завдяки реаліті “Холостяк”. Важко не погодитися з тим, що він дійсно завидний наречений. У свої 31 Міша може похвалитися процвітаючою логістичною компанією, яку він заснував з нуля.

Бізнес не тільки зробив його фінансово незалежною людиною, але і впевненим у собі чоловіком, тому всіх нових цілей Заливако успішно досягає і продовжує йти тільки вперед.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

За серце героя нашої сьогоднішньої статті боролися безліч гарних дівчат, але вдалося це лише одній з них – переможниці проекту Анні Богдан. У фіналі Михайло подарував їй заповітну каблучку, хоча глядачі до останнього не вірили в продовження відносин поза камерами. Проте, пара досі разом. За ці кілька місяців після завершення “Холостяка-11” вони встигли з’їхатися і помандрувати вдвох.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Закохані регулярно публікують спільні фото і відео в соціальних мережах, але на цей раз Заливако з’явився в своїх Інстаграм-сторіз на самоті та поділився планами на стрижку:

“Коротше, приїхав зістригати шапку, тому що липень місяць, а я в головному уборі ходжу, тому треба буде що-небудь… Може налисо?”, – спитав Міша у підписників.

Скріншот з Інстаграму Михайла Заливако
Скріншот з Інстаграму Михайла Заливако

Незабаром після цього він вийшов на зв’язок з фоловерами вже лисим, але як виявилося, це був фотошоп, щоб подивитися, чи личить йому лиса голова.

Скріншот з Інстаграму Михайла Заливако
Скріншот з Інстаграму Михайла Заливако

На цьому екс-холостяк не зупинився і приміряв ще кілька інших зачісок – на будь-який смак і колір. Пишіть в коментарях, яка вам подобається більше.

Скріншот з Інстаграму Михайла Заливако
Скріншот з Інстаграму Михайла Заливако

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.