Олександр Кривошапко став батьком, але вже після розлучення з Тетяною Денисовою: дитина росте копією батька

Зірка вокального талант-шоу "Х-Фактор" Олександр Кривошапко до своїх 29 років встиг двічі одружитися, двічі розлучитися і стати батьком.

Під час участі в “Х-Факторі” у Олександра зав’язався роман з хореографом і креативним продюсером проекту Тетяною Денисовою. Вони не приховували своїх почуттів та вільно демонстрували їх на очах у всієї знімальної групи, проте в довгостроковість цих відносин публіка не вірила навіть після весілля в 2011 році. Все через велику різницю у віці – Денисова старша за Кривошапко на 11 років.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова
Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Втім, так і вийшло – через бурхливі темпераменти пара постійно сварилася, не знаходячи компромісу. Бувало й таке, що подружжя не спілкувалося після сварок по півроку, перебуваючи при цьому в шлюбі. В результаті несподівано сформований тандем, як і передбачали фанати, розпався.

Тетяна продовжила свою телекар’єру, тоді як Олександр кардинально змінив життя і зайнявся спортом. Вже кілька років він професійно боксує, а іноді навіть заробляє на боях.

Тетяна Денисова

Бокс, звичайно, дисциплінував його, але по-справжньому Кривошапко змінився та став більш стриманим і розсудливис з народженням дочки у 2017-му:

“Моя дитина врятувала мене від себе. З появою дочки Аліси я почав отримувати задоволення від життя. Я усвідомив, заради чого живу, заради чого повинен йти далі. Власне кажучи, дитина почала моє життя. Зараз у мене зовсім інші пріоритети, цілі і бажання”, – розповідав артист в інтерв’ю КП.

Олександр Кривошапко з донькою Алісою
Олександр Кривошапко з донькою Алісою

Алісу виконавцю народила актриса і модель Марина Кінскі. Незважаючи на те, що пара вже не разом, вони дружать і виховують доньку разом, а їх розрив був зовсім не таким бурхливим, як з Денисовою.

Олександр Кривошапко і Марина Кінскі
Олександр Кривошапко і Марина Кінскі
Марина Кінскі та Олександр Кривошапко з дочкою
Марина Кінскі та Олександр Кривошапко з дочкою

Схожі статті