Як змінилася подружка Ектора Хіменеса-Браво Тетяна Стрєбкова: тепер білявка рівно дихає у сторону колумбійця

Тетяна Стребкова веселила мережу своїми "перлами" з часів кастингу на шоу "Холостяк". Та у реальному житті - вона зовсім серйозна жінка.

Її неможливо було не запам’ятати: тендітна молода білявка безпосередньо розповідала про своє життя під час візитівки “Холостяка”. Чи то камери, чи то журналісти збентежили Тетяну, але в ефір вийшов цілий набір перлів від Стребкової.

Було і про те, що у тенісі їй подобається теніс, і про працівників цікаві фразочки.

Всім здавалося, що Тетяна просто безнадійна, але виявилося під час участі у шоу “МастерШеф”, що насправді дівчина може бути цікавою. На неї звернув увагу найпопулярніший холостяк Ектор Хіменес-Браво. Стосунки, на жаль, у шлюб не переросли.

Як склалося життя Тетяни Стребкової?

З екранів телебачення дівчина пропала, але от зі світу бізнесу – ні. У 2009 році батьки подарували Тетяні цілу мережу косметичних магазинів у столиці. Серед змін – операція на носі. Дівчина не приховувала, що зробила операцію. Все пройшло успішно і зірка реаліті шоу лишилася задоволеною.

Минулого року Стребкову за тривалий час запросили на інтерв’ю. Там постала зовсім інша дівчина. Вона розповіла про своє ставлення до чоловіків. Для неї неважлива зовнішність, поділилася улюбленими піснями – слухає популярну музику. А ще Таня розбирається в автівках.

Також відомо, що білявка випустила свою книгу.

Активно веде соціальні мережі Тетяна, проте, доступ у них відкритий лише для окремих персон – всі сторінки екс-обраниці Хіменеса-Браво закриті від посторонніх очей. У медіа більше не з’являється героїня.

Схожі статті