Міка Ньютон після перемоги над раком обговорює розлучення з чоловіком, який підтримував її під час лікування

Міка Ньютон збентежила мережу обговоренням свого розлучення з чоловіком.

Міка Ньютон — українська успішна співачка, яка довгий час боролася з онкологією на території Сполучених Штатів Америки. Так сталося, що діагноз Міки змусив її переглянути своє життя та бачення себе. Зараз вона активно бореться з поганими емоціями, які залишилися після лікування. Цей процес був для неї дуже непростим, але, на щастя, окрім висококваліфікованих лікарів в  онкоцентрі поруч з нею був і коханий чоловік.

Міка Ньютон обговорює розлучення з чоловіком

Скріншот сторінки Міки Ньютон.

Співачка активно веде власний мікроблог в соціальній мережі Instagram і з задоволенням відповідає на різноманітні питання, які їй надсилають підписники. Так, нещодавно один з них запитав у Ньютон, чи думає вона про розлучення. Натомість артистка відповіла, що не думала, а їхні стосунки стають лише сильнішими.

Вона опублікувала спільну з чоловіком фотографію, на якій вони цілуються та зазначила, що за сім років спільного життя в неї жодного разу не промайнула така думка. Звісно, така відповідь співачки не може не радувати.

Варто відмітити, що не дивлячись на те, що у Міки стійка ремісія, вона досі змушена максимально уважно стежити за своїм здоров’ям, постійно здавати аналізи та слідкувати за найменшими змінами. І звісно психологічні проблеми також не дають їй задихати повними грудьми. Однак, поруч з нею є кохана людина, яка завжди готова підставити своє плече. З такою групою підтримки, про артистку навіть і не варто хвилюватися.

spot_img

Схожі статті