Зірки українського шоу-бізнесу, які ледь не відправилися на той світ: Настя Каменських, Астаф’єва та інші

Які зірки були на волосинці від смерті, але врятувалися від її рук.

Зірки частіше за звичайних людей знаходяться у роз’їздах і мають великі навантаження на їхні організми. Саме тому їм доводиться у два рази частіше зустрічатися з небезпеками, які здатні забрати їхнє життя.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

В одному інтерв’ю Потап пригадав, що ледь не втратив свою кохану, коли вони ще не знаходилися в стосунках. Виявляється, співачка потрапила в автомобільну аварію. За словами продюсера, машина, у якій знаходилася Каменських, перевернулася вісім разів. Співачка розбила лобове скло головою та зламала ногу. Артистка була екстрено госпіталізована, а згодом одужала. Втім, це наклало особливий відбиток саме на Олексія, який зізнається, що тепер дуже боїться втратити кохану.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

У цьому році Даша Астаф’єва ледь не померла через втрату крові. Співачка зізналася, що знаходилася вдома, коли відчула гострий біль у животі.

Виявляється, що вона все життя страждала на ендометріоз, а коли відкрилася кровотеча, навіть не встигла нічого зрозуміти. Артистка опинилася на операційному столі, а згодом розповіла підписникам про свою недугу, та попередила про її небезпечність.

Олеся Жураківська

Олеся Жураківська
Олеся Жураківська

Олеся Жураківська також ледь не стала жертвою дорожньо-транспортної пригоди. Так, акторка знаходилася на шосе, коли один з автомобілів врізався у відбійник та взлетів у повітря. Олеся навіть не встигла відреагувати, як побачила, що автівка летить прямо на них. Жінці дивом вдалося врятуватися. Втім, вона не може забути цю подію і наче переживає її знов і знов.

Дядя Жора

Дядя Жора
Дядя Жора

Відомий український гуморист Дядя Жора потрапив на операційний стіл з пораненим серцем. За словами шоумена, він декілька разів приходив до тями прямо під час операції. На щастя, все обійшлося. Нещодавно артист пройшов ще одну планову операцію на серці.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.