Як виглядає рідний брат Влада Ями? Суворий адвокат в окулярах, чиїми послугами користується і сам хореограф

У Влада Ями є старший брат, який здатен здивувати своєю наполегливістю та рішучістю артиста.

Влад Яма йшов до своєї цілі не один. Біля нього завжди знаходився його старший брат, з яким у нього різниця у віці сім років. Дмитро — один з найближчих людей для хореографа і не дивлячись на відстань між ними та різницю в усьому, вони підтримують зв’язок.

Як виглядає Дмитро Яма?

Дмитро Яма

Дмитру Ямі наразі 45 років. За останніми даними чоловік проживає у Житомирі. Втім, інформація може бути застарілою. Усе своє життя чоловік присвятив юриспруденції і на даний момент служить закону. Відомо, що Влад Яма звертається за юридичними послугами саме до рідного брата — у хореографа доволі багато контрактів, які вимагають професійної оцінки.

З самого раннього дитинства у чоловіків були неймовірно теплі, близькі стосунки. Дмитро дуже радіє за успіхи Влада і з задоволенням приходить на поміч. Не обходиться між братами і без жартів. Наприклад, нещодавно Влад Яма опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншот сторінки Дмитра у Facebook та публічно підтримав його. Втім, прослідковується і дещо комічне у його презентації свого брата. Наприклад, акцент, який Влад виставив на слово писати, щоб підписники раптом не подумали дещо інше.

Скріншот сторінки Влада Ями.

Варто відмітити, що зовнішність братів абсолютно різна. Влад та Дмитро з першого погляду взагалі не мають спільних зовнішніх рис, втім, можливо при більш детальному знайомстві прослідковується генетична спорідненість, але фанати хореографа полишені цього задоволення.

Також неможливо не пригадати, що Дмитро такий самий гострий на язик, як і його молодший брат. Вочевидь, критикувати хореограф навчився саме у родича.

Схожі статті