Колишня дружина Дзідзьо Slavia після розлучення розповіла про нестерпне життя з ним: “Вчасно втекла”

Ярослава Притула-Хома знову пригадала життя з Дзідзьо. Усі деталі в статті.

Після останнього інтерв’ю колишньої дружини Дзідзьо Ярослави пройшло досить багато часу. Пристрасті вщухли і навіть Ольга Цибульська не згадує про те, що відбувалася декілька місяців тому в ЗМІ. Однак, іноді дуже важко відпустити ситуацію, яка не покидає наш розум і притягує спогади.

Спогади співачки Slavia

Нещодавно на особистій сторінці Ярослави Притули-Хоми в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій новоспечена артистка розповіла про те, як була змушена носити маску у шлюбі і застрягла в одній ролі.

Здається, визнання того, що Ярослава стояла на місці багато років дається їй дуже важко. Дівчина намагається поділитися своїм сумом з іншими і, звісно, отримує позитивний відгук від інших жінок. Так, одна з користувачок мережі також не стримала емоцій і ви сказала усе, що мала на думці стосовно Дзідзьо.

Скріншот коментарів під публікацією співачки.

Неможливо не відмітити той факт, що у співачки неймовірно гарна фігура.

Нагадуємо, що декілька місяців тому мережею промайнула новина про те, що Дзідзьо та Ярослава розлучаються після 20 років спільного життя. Як виявилося згодом Дзідзьо вдавався до морального насилля у шлюбі та не дозволяв жінці народжувати первістка, розвивати свою кар’єру і так далі. Усе це стало причиною масового хейту у його сторону.

Співак обіцяв — доведе, що він гідна людина, але одразу ж після цього присвятив колишній дружині образливого вірша. Що зараз відбувається між колишнім подружжям невідомо, так як обидва зберігають мовчання.

Схожі статті