З ким цілувалася Тіна Кароль? До кого з зірок поп-діва не змогла стримати почуттів: Балан, Осадча та інші

Тіна Кароль встигла перецілувати велику кількість зірок за час творчої кар'єри. Давайте згадаємо найяскравіші з поцілунків.

Дан Балан

Тіна Кароль уникала подібних контактів з молдавським виконавцем під час ефіру, але, як виявилося, поза камерами вона себе так не стримувала. До мережі потрапило відео, на якому Дан та Тіна декілька разів обмінюються поцілунками, а співак наостанок цілує ручку поп-діви. Втім, цілком можливо, що відеоролик потрапив до мережі не без причини, а як частина піар-компанії проекту.

Потап

З Потапом Тіна Кароль по цілувалася не одноразово. Найяскравіший відбувся на сцені телевізійного шоу “ЛіпсінкБатл”. Романтичний момент між зірками був нічим іншим, як частиною постановки, адже суттю проекту була пародія.

А ось більш щирий поцілунок відбувся за кулісами декілька років тому. Тоді Потап ще не був одружений на Насті Каменських, але перебував з нею у стосунках. Цікаво, чи сильно він посварився після цього з обраницею? До речі, зараз у співачки з Потапом напружені стосунки через його останній вислів про те, що він не знає, хто така Тіна.

Діма Білан

Поцілунок з російським артистом відбувся більше 14 років тому. Сталося це на зйомках новорічного проекту. Майбутня поп-діва тоді дуже хвилювалася та соромилася.

Катя Осадча

Спершу стосунки Каті Осадчої та Тіни Кароль не склалися. Дивно, але конфлікт почався з поцілунку. Справа в тому, що поп-діва тільки-но народила свого первістка Веніаміна від коханого, нині померлого чоловіка. Катя вирішила поцікавитися, чи було хлопчика обрізання, на що Тіна не змогла відповісти і знайшла доречним поцілувати Катю. Після цього випадку співачка довго ображалася на телеведучу, але згодом вони знайшли спільну мову і стали подругами.

Схожі статті