Ігор Кондратюк жорстко розкритикував Ані Лорак за концерт в Україні і привселюдно назвав її співаючою куркою

Популярна співачка Ані Лорак готується вперше за 7 років дати концерт в Україні, що дуже гостро сприйняв відомий продюсер Ігор Кондратюк.

Вже не перший рік Ані Лорак живе і працює в Росії, куди вона перебралася у 2014 році через громадський тиск, пов’язаний з непростою політичною ситуацією в рідній країні. Далеко не всі оцінили позицію виконавиці, тому вона вирішила перебратися за кордон. Варто відзначити, що прийняли її там дуже тепло, адже зараз Лорак з’являється чи не на кожному світському заході та отримує різноманітні нагороди.

Ані Лорак
Ані Лорак

Армія українських шанувальників зірки вже й не сподівалася потрапити на її виступ, як раптом зовсім недавно вона оголосила про сольний концерт в Одесі 16-17 серпня. Продаж квитків стартував, ціни на них варіюються від 900 до 7500 гривень.

Ця подія обурила продюсера і шоумена Ігоря Кондратюка, який жорстко відреагував на майбутнє шоу Ані Лорак в Україні.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Він створив іронічний плейлист виступу Кароліни Куєк у себе в Фейсбуці, де зовсім не соромився у виразах – без мізків, дзвенить порожня голова. Так і не тільки Ігор Васильович охарактеризував артистку, а в коментарях і зовсім назвав її “куркою, яка співає”.

Реакція Ігоря Кондратюка на виступ Ані Лорак в Одесі
Реакція Ігоря Кондратюка на виступ Ані Лорак в Одесі
Реакція Ігоря Кондратюка на виступ Ані Лорак в Одесі
Реакція Ігоря Кондратюка на виступ Ані Лорак в Одесі

Резонансний пост продюсера зібрав безліч реакцій від користувачів мережі. Деякі підтримали його думку, інші ж встали на захист Лорак, аргументуючи це тим, що вона має право виступати в рідній країні, адже народилася тут.

Сама співачка відмовчується і не вступає в суперечки з Кондратюком, навіть враховуючи те, що останнім часом вона все частіше з’являється в Києві, який називає своїм улюбленим містом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.