Наталя Могилевська посварилася з Анастасією Приходько: зірки публічно обмінялися колючими висловами

Яка кішка пробігла між Наталією Могилевською та Анастасією Приходько?

Відома українська співачка Наталія Могилевська і відома виконавиця Анастасія Приходько посварилися на зйомках талант-шоу “Співають всі!”, де обидві приймать активну участь. Знамениті артистки обмінялися колючими коментарями через діяльність однієї з учасниць.

Суть конфлікту

Коли на сцені з’явилася блогерка, Анастасія Приходько не стала підтримувати дівчину і пояснила це тим, що її діяльність співачці не зовсім зрозуміла. Могилевська, яка очолює зіркову сотню журі, заступилася за конкурсантку на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Натомість Анастасія Приходько пояснила свою точку зору тим, що вона не проти блогерської діяльності, але підтримує тих, хто робить пізнавальний та якісний контент.

Варто відмітити, що нічого дивного у тому, що Наталя Могилевська почала захищати блогерів немає, адже вона є продюсеркою першого українського ТікТок дому. Звісно співачка буде захищати тих, хто знаходиться під її опікою. Варто відмітити, що в Україні дійсно дуже неоднозначне ставлення до блогерів. Деякі вважають цю професію крутою та не проти самі заробляти таким чином собі на життя, інші вважають це заняття абсолютно негідним та некорисним. Тож конфлікти на цьому ґрунті відбуваються повсюди.

Однак, співачки швидко знайшли шлях до примирення і не стали розвивати суперечку. Судячи з усього, усі залишилися при своїй думці. Але поставилися з повагою до собесідника.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.