Ольга Цибульська застрягла в рамці від картини і заявила, що все пішло не по плану: все як у людей

У житті Ольги Цибульської все пішло не за планом. Зірка їхала в одне місце, а довелося розвертати авто і повертатися назад. Уже відомо, що саме сталося.

Навіть у зірок шоу-бізнесу є невдалі дні і моменти в житті. Про один із таких сьогодні, 13 вересня, розповіла українська співачка, телеведуча та авторка пісень Ольга Цибульська. Повідомити про свою невдачу зірка вирішила дуже цікавою світлиною. Вона забралася в пусту рамку з-під картини і голосно почала кричати. Таким чином зірка показала, що навіть вона може опинитися в житті у певних “замкнених” ситуаціях. Своє нове фото Ольга Цибульська оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Поміститися в пусту рамку з-під картини співачці вдалося завдяки тому, що вона просто переступила через неї однією ногою. По-факту “замкненим” у рамці виявився її тулуб. А ще пів голови. Інша частина — просто не помістилася. Для цієї зйомки вона обрала легкий темно-червоний костюм і цікаві сережки з китицями. Свою світлину вона підписала наступними словами: “Сьогодні все пішло не за планом”.

За словами Ольги Цибульської, цим фото і текстом вона мала на увазі те, що сталося з нею дорогою до Ніжину. Вчора, 12 вересня, у неї там мав відбутися концерт. Але дорогою туди їй повідомили про те, що концерт було скасовано. Співачка дуже сильно засмутилася, адже дуже сильно чекала на цю подію. Насправді, концерт перенесли.

“Зустрічі з Вами я називаю швидкою медичною допомогою. Бо на цих концертах я беру у Вас сили жити і віддаю свої сили Вам”, – пояснила співачка.

Співачка Ольга Цибульська застрягла в рамці від картини
Співачка Ольга Цибульська застрягла в рамці від картини

Зірка додала, що вона це робить для того, аби люди трималися і аби в цьому житті могла триматися вона. Але вчора сталася куди важливіша подія за її концерт. Утім, це сумний захід — прощання з захисником у Ніжені. Співачка була ще й дуже сильно засмученою через це. Вона висловила неабияку повагу та низькій уклін Герою.

Концерт Ольги Цибульської відбудеться пізніше. Всі квитки, які люди придбали раніше залишаються дійсними. Сама ж співачка зазначає, що в житті ми не контролюємо зовнішні обставини. Єдине що ми можемо тримати в своїх “руках” — це свої емоції. Тому зірка радить всім не витрачати свій дорогоцінний ресурс на те, на що ми не впливаємо.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?