Чому тривалий час Олена Кравець не виступала у “Вечірньому кварталі”: ким замінили легенду гумористичного шоу

Олена Кравець - справжня зірка шоу "Вечірній квартал". Тривалий час артистка була єдиною дівчиною у великому чоловічому колективі.

“Вечірній квартал” полюбився українцям за гумор з перцем та вдалі жарти. Найбільшу цікавість викликала персона Олени Кравець. Тендітна жінка показала відмінні акторські здібності та вміння пародіювати. Також глядачі дивувалися, як їй вдається так довго бути єдиною дівчиною у шоу. Та настав момент, коли Олену замінили іншою акторкою.

Олена Кравець
Олена Кравець

Хто прийшов у шоу замість Олени?

Не змогла Кравець виступати у “Вечірньому кварталі” тому, що з’ясувалося – вона при надії. У 2016 році зірка дізналася, що на її родину чекає поповнення. На черзі був переліт та зйомки на острові Крит і артистка, заради здоров’я обрала лишитися вдома. Замість неї виконувати жіночі ролі взялася Тетяна Песик – учасниця шоу “Ліга сміху” від команди “V.I.P. Тернопіль”.

Тетяна Песик і Олена Кравець

Для молодої артистки участь у “Вечірньому кварталі” стала справжнім проривом у кар’єрі. Тетяна розповідала, що для неї перший час роботи з командою був дуже стресовим. Інколи навіть слова забувала від хвилювання. Тим не менш, до неї всі поставилися дуже прихильно.

Навіть сама Олена по-менторськи давала Песик поради та заспокоювала її перед виступами. Тетяні в якийсь момент навіть здалося, що саме легендарна зірка і рекомендувала її на свою заміну.

Зараз Тетяна вирішила зайнятися музичною кар’єрою. Вона записала трек. Чи з’явиться вона у “Вечірньому кварталі” знову – час покаже. Можливо вже побачимо її у ролі запрошеної зірки.

Схожі статті