Колишня дружина Потапа Ірина Горова похизувалася формами в купальнику: все це репер проміняв на Каменських

Ірина Горова, колишня дружина Потапа, не відстає від нинішньої обраниці екс-чоловіка Насті Каменських і теж хвалиться фігурою в купальнику.

Зовсім недавно Потап і Настя відпочивали в Туреччині, звідки співачка публікувала немислиму кількість фотографій в різноманітних купальних нарядах. Ірина часу не втрачала – зібрала валізи, дітей та поїхала в сонячну Грецію.

Звичайно ж, як активний користувач соцмереж, продюсерка регулярно ділиться з шанувальниками відпускними кадрами. Вона вже встигла насолодитися вечором біля басейну, а на цей раз у себе в Інстаграмі Ірина Горова опублікувала знімок в блакитному бікіні, на якому вибрала вдалий ракурс, щоб підкреслити свої стрункі ноги.

Вона сидить в плетеному кріслі на тлі мальовничого гірничо-морського пейзажу. Волосся героїня статті зібрала в пучок, від палючого сонця сховалася під білосніжною сорочкою і сонячними окулярами, не забувши доповнити цей легкий образ аксесуарами у вигляді сережок і ланцюжків.

“Кайф”, – коротко і ясно підписала пост колишня дружина Потапа.

Ірина Горова у Греції

Підписники обсипали зірку безліччю компліментів, з якими важко посперечатися – богиня, мрія поета, красуня. А наступним кадром Горова виставила сімейне фото з дітьми Андрієм і Наташею:

“Мої солодкі і дуже улюблені дітки. Як же я скучила за нашими поїздками, маленькими кафешками, вузькими вуличками, церквами і постійним шумом вулиць, наповнених життям і милими безтурботними розмовами за келихом вина. Особливо добре, що в цій поїздці нас три покоління, які постійно сперечаються, знаходять спільні цінності, згадують цікаві моменти з дитинства, юності, діляться спільними переживаннями і дивовижними моментами спільного відпочинку. Це все про любов і максимальну близькість, яка можлива з родиною та близькими”, – написала Ірина.

Відзначимо, Андрій для Потапа є рідним сином, а Наташа падчеркою, хоча артист не приховує, що завжди ставився до неї як до власної дочки.

Як же так вийшло, що Олексій Потапенко пішов з сім’ї з Іриною Горовою заради Насті Каменських, дивіться нижче:

Схожі статті