Як виглядає свекруха Камалії: ошатна жінка, яка подарувала світу бізнесмена і мецената Мохаммада Захура

Камалія радісно ділиться з підписниками новинами про своїх батьків та близьких, чого не можна сказати про Мохаммада Захура, який приховує родичів.

Подружжя Камалії та Мохаммада Захура не перестає дивувати своїми зразковими відносинами та повагою один до одного. У мережі спливли кадри подорожі родини на батьківщину чоловіка, де співачка дуже шанобливо доторкнулася до культури коханого та познайомилася з його ріднею.

Камалія та Мохаммад Захур з доньками
Камалія та Мохаммад Захур з доньками

Коли саме сталося знайомство Камалії з родиною Захура – не відомо, а ось велика подорож до Пакистану відбулася 5 років тому. Співачка радісно звітувала та ділилася яскравими знимками на своїх сторінках.

Камалія у Пакистані

Проводили час там родиною не тільки на екскурсіях та прогулянках, а й з родичами. Зокрема Камалія показала маму свого обранця. Свекруха була одягнена у традиційний одяг пакистанців. З виду дуже привітна особа, позувала разом з маленькою онучкою. Як і заведено у мусульман – жінка повністю покрита з одягом.

Мама Захура

Подробиць життя жінки артистка не розкриває – дуже особисто це все.

Цікаво також, як інтегрувалася у мусульманську общину сама Камалія. Зірка з великою шаною ставиться до культури та віри, хоча сама за походженням – слов’янка. Артистка нещодавно публічно привітала всіх вірян зі святом Курбан-байраму.

Желаю мусульманам и их семьям во всем мире мира, согласия, счастья, крепкого здоровья и благополучия по случаю праздника…

Опубликовано Kamaliya Zahoor Вторник, 20 июля 2021 г.

 

“Бажаю мусульманам і їх сім’ям у всьому світі миру, злагоди, щастя, міцного здоров’я і благополуччя з нагоди свята Курбан-байрам. Ід Мубарак вам і вашому дому!”, – написала артистка на сторінці Фейсбуку.

Ось така дружина дісталася перспективному бізнесмену.

Схожі статті