“Служебні романи” Ігоря Кондратюка: чи правда те, про що багато років пліткують за спиною продюсера?

Ігор Кондратюк зустрів кохання всього свого життя саме на роботі.

Ігор Кондратюк дуже рідко показує кохану дружину журналістам. Його родина — це окремий світ, у якому продюсер проявляє себе з зовсім іншої сторони. Вдома він веселий, оптимістичний та зовсім неконфліктний. Його дружина Олександра свого часу підкорила зірку саме цими рисами характеру. Ігор та його обраниця ідеально підходять одне одному, адже розділяють сімейні та життєві цінності.

Службовий роман, який закінчився весіллям

Фото Ігоря Кондратюка з родиною.

З дружиною Олександрою Ігор познайомився саме на роботі. Продюсер не приховує, що це був саме “службовий роман”. Зараз продюсер може без сорому згадувати ці часи, і розповідаючи, смакувати кожну деталь.

“Це був типовий службовий роман. Вона тоді працювала бухгалтером. Ми довго придивлялися один до одного, поки не зрозуміли, що нам удвох цікаво. У підсумку, виявилося, що ми один одного розуміємо з півслова-півпогляду. А ще ми обидва оптимісти”, — розповідав якось Ігор Кондратюк.

Зараз його дружина також є бухгалтером, але вже у власній родині. Саме вона займається фінансовою частиною справ . Може саме через знайомство з Олександрою Ігоря Кондратюка підозрювали у службовому романі з Аїдою Ніколайчук.

Що відбувалося між Аїдою та Ігорем?

Достовірно невідомо, чи було щось між продюсером та його підопічною.

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк
Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк

Глядачі неодноразово помічали близькість між зірками, втім, обидві знаменитості не навідріз заперечували романтичні стосунки. Ігор навіть якось розповів, що вони з дружиною разом посміялися над подібними плітками.

Схожі статті