Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розійшлися: що вказувало на те, що цей зірковий роман буде недовгим?

Ксенія Мішина знову холостячка. Роман з Олександром Еллертом так і не перейшов у шлюбні стосунки, яких так чекали фанати.

Кінець 2020 року став початком стосунків Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта. Пара прямо з майданчика “Холостячки” разом поїхала додому, потім вдвох зустрічали Новий рік.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Познайомилися навіть діти потенційних молодят, а прихильники з нетерпінням чекали, коли ж відбудеться весілля зірок. Не судилося. Ксенія Мішина публічно написала, що більше романтичних стосунків у її житті – немає.

“Сталося це раптово і назавжди. Це кінець”, – написала артистка.

Це не перший раз, коли пара розійшлася. 14 квітня Ксенія Мішина дала знак: вона відписалася від благовірного, видалила всі спільні світлини в Інстаграмі та полетіла на зйомки до Хорватії. З чим був пов’язаний такий відчайдушний крок – невідомо.

В той самий час, коли акторка тільки вступила у відносини з Олександром, вона не забувала публікувати ностальгійні дописи з часів “Холостячки” з іншими чоловіками.

На фото, до речі, головний конкурент Олександра – Олексій Тригубенко, з яким холостячці пророкували щасливе спільне життя.

Не прибирала зі своєї сторінки і публікацій, де вона з іншими чоловіком. Щоправда, лише для кіношної сцени.

Сам же Олександр не коментував рішення коханої розійтися. Чоловік взагалі не обмовився ні гарним, ні поганим слівцем у бік Ксенії чи їх конфлікту. Навіть сама Мішина більше не чіпає теми роману з відомим гумористом. Відомо, що зірка зараз відправилася у подорож.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.