Камалія засипала словами любові іншого багатія, забувши про свого чоловіка Мохаммада Захура: “Мій дорогий”

Камалія здивувала мережу ніжними привітаннями, які були адресовані іншому чоловікові.

Відома українська артистка Камалія завжди намагається підтримуватися традицій і триматися в рамках. Співачка прийняла правила та релігію свого коханого чоловіка, мільярдера Мохаммада Захура і виховує двох доньок у тому самому руслі. Однак, навіть поведінка бездоганних леді іноді може викликати питання.

Камаліята її привітання для іншого чоловіка

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона звернулася до друга родини і привітала його з днем народження. На фотографії вони з чоловіком Мухаммадом Захуром постали поряд з ним.

Ніжні слова адресовані іншому чоловікові були сприйняті фанатами дивно. Шанувальники творчості співачки проігнорували її допис до світлин. Втім, не пройшов повз сам герой публікаціі — Усама Кафа (один з найвідоміших рестораторів України, власник міжнародного ресторанного холдингу L’KAFA GROUP). Чоловік подякував артистку за її слова. Судячи з усього, Усаму та Мохаммада пов’язує не тільки дружба, але ф бізнес.

Камалія та Мохаммад Захур з доньками
Камалія та Мохаммад Захур з доньками

Нагадуємо, що Наталія Шмаренкова (Камалія) живе у шлюбі з Мохаммадом Захуром щонайменше 18 років. Жінка довгий час боролися за право стати матір’ю, і приблизно через 10 років дочекалася доньок-двійнят Мірабеллу та Арабеллу. Дівчинки народилася за допомогою процедури ЕКО. Варто відмітити, що у мільярдера є діти від першого шлюбу — Таня та Арман. На превеликий жаль, дорослі діти металургійного короля обирають непублічний образ життя, тому в мережі інформації про них майже немає.

Схожі статті