Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко забрав маму з України: тепер житимуть разом у Великобританії?

Навіщо зірковий син Руслан Євдокименко забрав Софію Михайлівну з України?

Велика родина української Примадонни Софії Михайлівни Ротару розкидана по всьому світу. Її єдиний син Руслан Євдокименко проживає разом з коханою дружиною Світланою у Великобританії. Там знаходиться і їхній син Анатолій. Єдина онучка співачки поїхала підкорювати Нью-Йорк, і проживає в районі Сохо разом з багатієм Денисом Ждановим.

Можна сказати, що життя зіркової сім’ї вдалося. Однак, їм завжди не буде вистачати ще однієї людини — Анатолія Євдокименко, який пішов життя у далекому 2002 році. Усі члени зіркової родини зберігають якісні близькі стосунки і постійно навідуються одне до одного у гості.

Руслан Євдокименко забрав маму з України

Не так давно на особистій сторінці єдиного спадкоємця Софії Михайлівни Руслана з’явилася нова публікація, з якої стає зрозуміло, що син та мама покидають кордони батьківщини. Однак, не назавжди. Судячи з усього, близькі родичі вирішили подорожувати разом.

Фотографія була зроблена з аеропорту в Борисполі. Варто відмітити, що настрій в обох зірок прекрасний. Коментатори одразу ж здогадалися, що Софія Михайлівна та Руслан збираються на відпочинок. Але, на превеликий жаль, куди саме вони тримають шлях невідомо.

Руслан Євдокименко з матір'ю Софією Ротару
Руслан Євдокименко з матір’ю Софією Ротару

Нагадуємо, що стосунки між зірковою матір’ю та її єдиним сином стали ще ближчими після втрати голови сім’ї. Софія Михайлівна не змогла повернутися на сцену після того, як смерті не тільки свого коханого, але й продюсера. Фанати співачки дуже хвилювалися, що вже ніколи не побачать її на сцені. Однак, Руслан Євдокименко взяв до своїх рук управління компанією і дав кар’єрі Софії Михайлівни друге життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.