Хто був першим чоловіком Олі Полякової? Суперблондинка знаходить обранців серйозних та з грошима

Оля Полякова має таємниче минуле, яке викликає масу запитань. Детальніше у статті.

Оля Полякова вже багато років живе у щасливому шлюбі з Вадимом Поляковим. Однак, у мережі блукає інформація про те, що всім відома артистка була заміжня до зустрічі з бізнесменом. На привеликий жаль, інформація не підтверджена, і більш того, окрім пліток про два шлюби, ніякої додаткової інформації немає. Ні імен, ні адрес, ні інформації з вуст інсайдерів.

Перший чоловік Олі Полякової

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Оля Полякова з чоловіком та доньками

Зважаючи на відсутність аргументів та будь-якої інформації, не можна стверджувати, що Вадим Поляков є другим чоловіком Олі. Більш того, є безліч підтверджень тому, що Вадим був таки першим офіційним обранцем співачки.

Наприклад, нещодавно колишня продюсерка Олі давала інтерв’ю, у якому згадувала, як вони з Суперблондинкою лише починали її творчий шлях. Звісно, ніяких згадок про таємничого обранця не було. Натомість, жінка не змогла впустити можливості розповісти про те, що успіх в життя Королеви ночі прийшов саме з появою у ньому Вадима. Продюсерка подала інформацію таким чином, що складається враження, ніби це був перший шлюб співачки.

Ірина Ковальська розповіла про становлення кар’єри Полякової.

Варто відмітити, що знайомство з одруженим на той час Вадимом довелося під час корпоративу, на якому виступала Оля. Згодом співачка розповіла, що залишилася у цих стосунках тільки тому, що той одразу задовільнив вимогу артистки розлучитися. Під час цієї розповіді, співачка порадила обирати чоловіків з повними кишенями і переписувати майно на себе. Мовляв, якщо вони підуть родини, то жінці необхідно якось утримувати дітей, які народяться у цьому шлюбі. Звісно ж співачка наполягала на тому, що необхідно вміти утримувати себе самостійно.

Схожі статті