Зірки, які на зло колишнім втягнули у шлюбні розбірки дітей: Остапчук і Войченко, Боржемська і Узелков, інші

Інколи діти стають жертвами шлюбних розбірок, а батьки несвідомо ставлять їх між собою та колишніми. Хто з зірок зробив подібну помилку?

Володимир Остапчук та Олена Войченко

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми

Про розлучення Володимира Остапчука та його дружини Олени Войченко українські глядачі дізналися досить неочікувано. Згодом стало відомо, що телеведучий порушив їхнє угоду з колишньою дружиною та раптово заявив про своє рішення публічно. Жінка не змогла зтерпіти приниження та зважилася розповісти про усі зради і негідну поведінку чоловіка, які вона терпіла увесь цей час. Також жінка наполягала на тому, що Володимиру начхати на своїх спадкоємців і він не хоче з ними бачитися. Втім, Остапчук поділився зовсім іншою думкою: виявляється, Олена навмисне не дозволяє бачитися з дітьми. Нібито, на зло екс-коханому.

Серьога та Поліна Ололо

Репер Серьога зі своєю колишньою цивільною дружиною Поліною

Вчинок Серьоги по відношенню до колишньої дружини Поліни сколихнув мережу. Батько начебто як завжди забрав синів до себе, щоб провести з ними час. Але більше не мав наміру їх повертати. Зірка поцупив дітей у матері, відвіз їх за кордон та приставив до них няня, який має воєнну підготовку. Несправедливість по відношенню до Поліни не змогли встановити навіть у суді. Більш того, Серьога запевняє, що мати регулярно бачиться з хлопчиками.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узєлков

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська прожили в шлюбі 20 років. На превеликий жаль шанувальників, в 2018 році стало відомо, що подружжя розлучилося. Розставання пройшло важко. Воно й вкрите таємницями і повне гучних інцидентів. Відомо, що спортсмен не спілкується з сином. Чоловік впевнений, що у цьому винна колишня, а та, в свою чергу, наполягає, що зірка власноруч зіпсував з ним стосунки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.