Одне обличчя з татом: як виглядають син і донька Захура Мохаммада від першого шлюбу

Шлюб співачки Камалії та бізнесмена Захура Мохаммада називають одним із найміцніших серед українських зірок. Однак для бізнесмена — це не перший шлюб.

Наталя Шмаренкова, відома як співачка Камалія, — щаслива мама та дружина. Історія кохання артистки та бізнесмена схожа на справжню казку. Вони познайомилися на одному з концертів і відразу запали в серце один одному, не зважаючи на різницю у віці в 22 роки — на той момент Наталі було 25, а Захуру щойно виповнилося 47. 

Вже через декілька тижнів після знайомства чоловік запросив кохану на Батьківщину — до Пакистану. Саме там він і зробив їй пропозицію руки та серця, хоча пара зустрічалася зовсім недовго. 

Камалія і Захур з доньками
Камалія і Захур з доньками

Пишне весілля зіграли усього через 2 місяця після дня першої зустрічі. Хтось може сказати, що пара поспішила, однак реальність свідчить про інше — Камалія та Захур щасливі в шлюбі вже понад 18 років.

Як виявилося, Наталя Шмаренкова — не перше кохання бізнесмена. Вперше чоловік вступив у шлюб ще в юні роки. У пари народилося двоє дітей — син Арман та донька Тетяна. Ім’я першої дружини залишається у таємниці. Неможливо в мережі й зустріти фото жінки. 

Про першу родину мільярдера взагалі знайти інформацію не так просто — Захур всіляко уникає цього питання на інтерв’ю та не ділиться спільними фото з нащадками. 

Однак первісток бізнесмена все ж засвітився у кадрі одного разу. Арман разом із батьком та Камалією відпочивав декілька років тому на яхті в спільному круїзі. 

Син Арман з батьком та Камалією
Син Арман з батьком та Камалією

На фото помітно, що молодий чоловік досить високий та схожий на батька. Йому трохи більше двадцяти років, він має довгувате волосся, яскраву посмішку та спортивну фігуру. Чи була разом з ними донька Таня від першого шлюбу Мохаммада — невідомо. 

Схожі статті