Знайшлися дві свекрухи Тіни Кароль: як виглядають та чим живуть названі родички української поп-діви

Поп-діва Тіна Кароль після втрати чоловіка Євгена Огіра тримає в таємниці подробиці особистого життя, проте деякі факти з її біографії приховати не вдалося.

У 23 роки зірка вітчизняної сцени Тіна Кароль вийшла заміж за 28-річного музичного продюсера Євгена Огіра. Незабаром у молодої пари народився хлопчик, якого вони назвали Веніаміном. Подружжя дуже любило одне одного, що було видно неозброєним оком, проте мріям артистки прожити з коханим чоловіком все життя не судилося збутися. Через 5 років у шлюбі Євген помер після важкої і тривалої боротьби з онкологією.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно

Як виявилося, серйозний діагноз Огіра – не єдине, що затьмарювало щастя співачки. На самому початку заміжжя свекруха Тіни Раїса Петрівна лаяла невістку за невміння смажити котлети. Згодом стосунки налагодилися, хоча і близькими їх назвати важко:

“У нас ідеальна форма відносин: ми одна одну любимо, але не зідзвонюємося”, – розповідала Кароль в одному з давніх інтерв’ю.

За словами квіткарів Берковецького кладовища, де похований Євген, Тіна завжди провідувала могилу чоловіка окремо від свекрухи.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Роками зірка залишалася в статусі невтішної вдови, поки на вокальне талант-шоу “Голос країни” не прийшов молдавський співак Дан Балан. Незважаючи на те, що формально вони стали суперниками, кокетливі погляди та інші знаки уваги неможливо було не вловити. Все це породило масу чуток про таємний роман Кароль і Балана.

Більш того, одного разу на сцені проєкту з’явилася мама Дана Людмила, яка заспівала для сина і його ймовірної обраниці народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”, натякнувши тим самим на логічне продовження відносин артистів.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль

Явних підтверджень цьому немає, так само як і спростувань, але, схоже, що вдруге Тіні більше пощастило зі свекрухою, адже Людмила всіма своїми діями показує, як тепло ставиться до української поп-діви.

Все про історію кохання Тіни Кароль і Дана Балана дивіться у відео нижче:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.