Кожній по дитині: як виглядають спадкоємці Андрія Доманського від різних жінок, з якими він будував стосунки

Андрій Доманський — багатодітний батько, який піклується про кожного свого нащадка.

Андрій Доманський — особистість цікава, інтелектуальна та дуже активна. Ця активність відобразилося і на особистому житті телеведучого, який за увесь цей час був двічі одружений, а також жив у цивільному шлюбі з відомою телеведучою.

Проект мами Доманського

Ходять чутки про те, що першу обраницю Андрія Доманського  Юлію обрала мама зірки і це був її проект. Втім, телеведучий з цим твердженням категорично не згодний. Варто відмітити, що мама таки була проти його розлучення з дівчиною.

Юлія з Василем та Ладою

Коли Андрій Доманський познайомився з Лідією Таран він вирішив піти з родини. Але на той час у нього вже було дві дитини. У шлюбі з Юлією у Андрія народився син Василь у 2000 році, а потім в 2004-му – донька Лада. У тому ж році стався розрив.

Цивільний шлюб з Лідією Таран та ще одна дитина

У цивільному шлюбі з Лідією Андрій перебував недовго, але у зірок народилася спільна донька Василина. Спираючись на інтерв’ю обох знаменитостей, можна сказати, що бажання Андрія піти від Лідії було для неї шокуючим. Зірка навіть не підозрювала, що Андрій вже знайшов іншу, яка полонила його серце і змусила одружитися вдруге.

Андрій з Василиною, Кірою та Вірою

Марина Доманська

Саме тоді, коли Андрій Доманський знаходився у стосунках з Таран він познайомився зі своєю іншою дружиною Мариною. Роман був бурхливим і закінчився скорим  весіллям. Приваблива білявка народила своєму обранцеві доньок Кіру та Віру, а також привнесла у його життя ще одну людину — пасинка Артема. Таким чином Андрій виховує 6 дітей.

Андрій Доманський з усіма дітьми

Варто відмітити, що саме зі старшими у нього найгірші стосунки. Зараз батько активно намагається виправити ситуацію, яка склалася між ними. Андрій знає, що через бурхливу молодість не зміг приділити достатньо уваги найстаршим дітям, але зараз активно працює над помилками.

Схожі статті