Зірки, які заробляють мільйони, але залишили своїх мам жити у злиднях: Віктор Павлік, Олег Винник та інші

Їхні доходи значно перевищують доходи середньостатистичного українця, але їхні мами залишилися жити у бідноті. Чому так склалося?

Олег Винник

Олег Винник з мамою Ганною Яківною
Олег Винник з мамою Ганною Яківною

В Олега Винника та його матері Ганни Яківни були прекрасні стосунки. Зірка досі згадує про її величезний вклад у його майбутню кар’єру. Співак впевнений, якщо б не мама, то нічого б з нього не вийшло. Втім, коли зірка набрав популярність, то його мама вирішила залишитися у рідному селі. Невідомо з якої причини вона захотіла залишитися там. Також є інформація, що усі заробітки з Німеччини Олег Винник віддав своїй матері на операцію очей.

Віктор Павлік

Віктор Павлік зі своєю мамою
Віктор Павлік зі своєю мамою

Віктор Павлік також не забрав свою маму з її старого будинку. Чоловік запевняє, що жінка навідріз відмовляється брати в нього гроші. Більш того, вона наполягає на тому, щоб син взяв якісь гостинці із дому. Можна тільки дивуватися неймовірній жертовності жінки, яка готова віддати усе до останньої нитки улюбленому синові.

Лідія Таран

Лідія Таран
Лідія Таран

Лідія Таран не може похизуватися статками подібним Олега Винника та Віктора Павліка. Втім, телеведуча увійшла у світське суспільство. Жінка є завидною нареченою та успішною тележурналісткою, висот у кар’єрі якої, прагне кожна жінка. Однак, старенька мама Лідії Таран обрала все таке ж скромне життя. Телеведуча постійно навідується до літньої матері, яка вирощує у своєму скромному будинку квітки та балує улюблену доньку домашніми справами.

Ані Лорак

Ані Лорак з каблучкою
Ані Лорак з каблучкою

Ані Лорак виросла у справжніх злиднях і навіть була змушена перебувати в інтернаті через відсутність їжі вдома. Зараз вона успішна співачка, і ні в якому разі не тримає зла на свою маму, яка зробила усе, що могла заради своїх дітей. Втім, у свій розкішний будинок у Підмосков’ї вона її не забрала. З яких причин родина знаходиться у різних соціальних шарах залишається загадкою.

Схожі статті