Вагітна Наталія Могилевська після розмов про материнство не ховає великий живіт: щаслива майбутня мама

Наталія Могилевська заінтригувала мережу новим виходом у світ, під час якого засвітила солідний животик.

Вагітність відомої української виконавиці Наталі Могилевської досі залишається бажаною подією для фанатів її творчості. На привеликий жаль, за роки успішної кар’єри та бізнесу Наталі так і не вдалося стати матір’ю. І якщо спочатку зірка сама не хотіла брати на себе таку відповідальність, адже поринула з головою у розвиток творчої кар’єри, то згодом просто не змогла нею стати, хоча дуже цього бажала.

Наталя Могилевська і всиновлення

Не так давно співачка публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, у якій розповіла, що задумується про те, щоб всиновити дитину з дитбудинку. Однак, цей план вона також не може реалізувати, тому що не знаходиться у шлюбі.

Наталка Могилевська та Олег Рижов
Наталка Могилевська та Олег Рижов

Для того, щоб забрати дитину їй необхідно знайти відповідного чоловіка, який буде підходити на роль батька. З цим у Наталі поки що серйозні проблеми. Останній обранець Могилевської пішов від неї близько місяця через неможливість побачитися з коханою. Пандемія внесла свої корективи в особисте життя пари, яка вирішила розійтися.

А плітки про роман Могилевської та Олега Рижова, здається, залишаються лише плітками. Зірки добре пропіарилися на сумісному виході у світ і більше не світилося разом.

Вагітність

Скріншоти сторінки Наталі Могилевської.

Нещодавно на сторінці Наталі Могилевської також з’явилося відео, на якому вона дає інтерв’ю Катерині Осадчій. Під час розмови неможливо не помітити доволі солідний животик, який видніється з-під її модного піджаку. Варто відмітити, що не так давно співачка скаржилася на зайву увагу та об’явила їй  боротьбу. Тим не менш, важко сказати, животик — плід переїдання чи кохання.

Схожі статті