Камалія покинула мільярдера Мохаммада Захура і поїхала на відпочинок з іншим: “Як ви могли її відпустити?”

Камалія розповіла про відпочинок, який влаштувала з близькою людиною.

Великий капітал дозволяє Камалії  та її чоловіку Мухаммаду Захуру відпочивати там, де їхня душа забажає. Втім, з приходом пандемії все змінилося, і подружжя все ж таки вирішило не ризикувати здоров’ям і відпочивати на території України. Сьогодні зіркова пара завітала до студії “Сніданок. Вихідний”, де обговорила з Валентиною Хамайко та Олександром Поповим нещодавній відпочинок співачки, який вона влаштувала без чоловіка.

Камалія відпочивала без Мохаммада у компанії іншого чоловіка

Мережею блукають чутки про те, що Камалія знаходиться у поганих стосунках зі своїм батьком. З’ясувалося, що це абсолютна неправда. Справа в тому, що знаменитість нещодавно повернулася з відпустки, яку провела саме у компанії батька Віктора. Співачка забрала до нього двійнят і відправилися до місця, де провела своє дитинство.

Коли ведучий Олександр Попов почув про те, що співачка зважилася на відпочинок без чоловіка, то запитав у мільярдера, “як він зміг її відпустити”. Однак, Захур не такий простий. Багатій пожартував, що поруч з його дружиною було пристрої GPS, тобто доньки, які все докладали батькові.

Варто відмітити, що Камалія була дуже задоволена відпочинком на голубих озерах. Артистка запевняє, що у цьому році там дуже чисто, а вода була абсолютно прозора. Також артистка пригадала, що мала змогу зустрітися з усіма родичами, з якими не бачилася майже 2 роки через пандемію. Елітні готелі поступилися місцем дикому відпочинку, чому вся зіркова родина була дуже рада.

Схожі статті