Онучка Алли Пугачової на радість зірковій бабусі талановито заспівала іспаномовну пісню: маленька Примадонна

Єдина відома публіці онучка Алли Борисівни Пугачової Клава пішла по стопах відомої бабусі і мами. Дівчинка вже співає власні пісні.

Алла Пугачова – любляча дружина, дбайлива мати і тричі бабуся. Втім, в мережі можна зустріти інформацію про існування ще однієї онучки Примадонни, щоправда, двоюрідної. Дівчинку навіть назвали на честь зірки, однак вона все одно не підтримує зв’язок з маленькою Аллою.

А ось визнаних онуків Пугачової подарувала її старша дочка Христина Орбакайте. Вперше вона ощасливила родичку 30 років тому, коли на світ з’явився Микита Пресняков. Ще через 7 років народився другий син Христини Дені Байсаров. Справжньою зіркою в цьому чоловічому колективі стала Клавдія, якій зараз 9 років.

Алла Пугачова з дітьми Лізою, Гаррі та Христиною, а також онуками Микитою і Дені
Алла Пугачова з дітьми Лізою, Гаррі та Христиною, а також онуками Микитою і Дені

Якщо хлопці вже дорослі і живуть своїм життям, то Клава поки знаходиться під опікою батьків. Сімейство проживає в США, де у Михайла Земцова, чоловіка Орбакайте, процвітає бізнес. Їхня донька навчається у місцевій школі і може похвалитися великими успіхами. Дівчинка вільно говорить англійською та іспанською, займається вокалом і балетом, а за її плечима вже є іспаномовні пісні власного твору. Називається вона “Ser Amigos”.

Шанувальники дуже по-різному відреагували на співочі здібності Клавдії в соцмережах. Одні в захваті від вокальних даних онучки Алли Борисівни, інші ж обурюються, що простій людині пробитися на сучасну естраду неможливо через таких, як Пугачова і Орбакайте. Мовляв, свої просувають лише своїх, а місця для нових невідомих талантів немає.

Більше цікавого про велику родину Примадонни дивіться в наступному відео:

Схожі статті