Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу знову обвів її навколо пальця: тепер заможний, вільний і відомий

Колишній чоловік Ані Лорак знову на хвилі популярності завдяки колишній.

Більше 10 років тому у шоу-бізнесі відбулася грандіозна подія: відома українська співачка Ані Лорак вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Весілля справили пишно, а кохання молодят називали “східною казкою”.

Зрада Мурата

Ані Лорак та Мурат НалчаджиоглуЯкий урок Ані Лорак винесла з невдалих стосунків?
Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Однак, щастя тривало недовго. Незабаром у пресі почали з’являтися новини про те, що турецький красень безбожно зраджує обраниці. Чоловіка навіть не зупиняв той факт, що його дружина була вагітна. Кароліна довго відмовчувалася, а потім подала на розлучення. На момент офіційного розриву подружжя не жило разом вже два роки. Спільна донька Софія ж мала можливість побачити батька, коли їй заманеться.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою на презентації пісні Кіркорова

Втім, за час спільного життя Кароліна та Мурат встигли нажити багато майна. Пара відкрила декілька ресторанів, готель, власну фірму “Ani Lorak Corporation” і так далі. Усе це було відкрито на гроші співачки, а поділено порівну.

Якщо раніше про Мурата ніхто не знав, то після розлучення він став популярним бізнесменом, який також очолив фірму “Фармасі”.

І здавалося б багато років пройшло і всі про нього забули. Однак, нещодавно Мурат знову потрапив на пік популярності завдяки відеоролику, який потрапив до мережі. На ньому Ані Лорак ніжно танцює з колишнім, обіймається і неоднозначно притуляється до нього. Згодом стало відомо, що Мурат та Кароліна разом відпочивали в Туреччині. Втім, неможливо не помітити, що довгоочікуваного воз’єднання не відбулося.

Ані Лорак ніяк не коментує скандальні відеоролики і лише зазначила, що навчила Мурата цінувати її. Чи означає це, що пара знову була у стосунках?

Схожі статті