Діти, про існування яких ніхто не знав: Олег Винник, Влад Яма та інші зірки, які ховали своїх спадкоємців

Деякі зірки занурюють своїх дітей у публічне життя з перших їхніх днів. Інші ж обирають інакший шлях.

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Олегу Виннику не просто вдавалося приховувати свого сина впродовж багатьох років. Юліан Винник досі залишається найтаємнічишим зірковим спадкоємцем в українському шоу-бізнесі. Хлопець декілька разів засвітився у компанії свого батька, але фотографії папараці були занадто неякісні, щоб розгледіти юнака.

Влад Яма

Влад Яма з дружиною Ліліаною
Влад Яма з дружиною Ліліаною

Коли у Влада Ями народився син Леон, він вирішив, що приховає це від своїх шанувальників. Деякий час хлопчик виховувався у родині цілком таємно, і тільки представники шоу-бізнесу знали, що обраниця хореографа вже подарувала йому первістка. Згодом Влад змінив свою думку, і не тільки показав Леона світу, а зробив його публічною людиною.

Катя Осадча

Катя Осадча
Катя Осадча

Коли Катя Осадча вперше стала матір’ю, вона була нікому невідомою починаючою телезіркою. Маленький Ілля залишався з бабусею, а сама знаменитість почала активно розвивати кар’єру. Тоді не було соціальних мереж, а інтернет був доволі скупим на деталі особистого життя українських зірок. Лише згодом публіка дізналася, що у журналістки є маленький син.

Дмитро Монатік

Дмитро Монатік
Дмитро Монатік

Обидва рази дружина Дмитра Монатіка вагітніла у часи, коли цікаве положення приховати майже неможливо. І хоча деякі зірки, як Катя Осадча могли похизуватися талантами конспірації, такі вміння не кожному по зубах.  Шанувальники творчості співака прекрасно знали про те, що в нього народилося два сини, але довгий час Дмитро приховував їхні обличчя і взагалі намагався зайвий раз не згадувати, що є батьком.

Схожі статті