Строга Ксенія Мішина потіснила Славу Фролову і стала суддею “Україна має талант”: чого очікувати учасникам

Ксенія Мішина, відома холостячка, буде оцінювати таланти українців у легендарному шоу "Україна має талант".

Акторку і телезірку Ксенію Мішину скоро будемо бачити кожного тижня на екранах. Буде судити таланти наших громадян наша холостячка. Про це зірка повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі. Окрім екс-коханої Еллерта, оцінювати конкурсантів буде шоумен Сергій Притула та хореограф Євген Кот. До речі, з танцюристом Мішина вже мала шанс попрацювати у шоу “Танці з зірками”.

“Уявляєте, я у складі жюрі “Україна має талант”! Це для мене надзвичайна подія. Колись я тільки в мріях своїх могла уявити, що зможу мати таку красиву відповідальність перед своєю країною, а сьогодні моя мрія перетворилась в реальність”, – захоплено написала Ксенія Мішина.

Раніше у сезонах “Україна має талант” у журі була Слава Фролова, яку запам’ятали завдяки щирій посмішці та позитивному характеру.

Чого очікувати конкурсантам від Ксенії Мішиної?

Зірка Ксенії засяяла після участі у серіалі “Кріпосна”, де артистка зіграла роль антагоніста. У “Холостячці” артистка теж не церемонилася з нерадивими учасниками. Одному чоловіку, що забув на побачення принести квіти, вона відмовила на фінальній церемонії.

Ксенія Мішина в Українських сенсаціях
Ксенія Мішина

Сама ж артистка написала, що планує у шоу стати підтримкою всім талановитим українцям, які вийдуть на сцену. Також Ксенія натякнула, що восени ми побачимо багато цікавих особистостей у проекті.

Заради шоу Мішина навіть заговорила українською та подякувала всім, хто підтримує її перехід на рідну мову.

Схожі статті