Весілля Віктора Павліка та Катерини Репяхової: наречена у штанях і без фати, свідків вирішили не кликати

Таємне весілля Віктора Павліка та Катерини Репяхової  сколихнуло всю країну, адже для співака це вже четвертий шлюб, а дружина молодша за нього на 28 років.

29 травня 2020 року Віктор Павлік одружився на Катерині Репяховій, своїй концертній директорці. Їхні стосунки зав’язалися 5 років тому в одному з Миколаївських готелів. Дівчина з букетом квітів вирушила на виступ улюбленого кумира, три години прочекала артиста біля його номера, так і не дочекалася та пішла до себе. Вже коли вона закривала за собою двері, Віктор Франкович вийшов на поверх і побачив її.

Віктор та Катя Павліки
Катерина і Віктор

“Заарканити” Павліка у Репяхової в планах не було, але серцю не накажеш. Ще офіційно одруженим на третій дружині Ларисі Созаєвій співак переїхав до коханки на знімну квартиру. Свої відносини пара не афішувала. Проте, як тільки про це стало відомо пресі, на них обрушився шалений шквал критики. Особливо, зважаючи на те, що на той момент Лариса і Віктор боролися за здоров’я єдиного спільного сина Павла, який помер після тривалої боротьби з онкологією через пару місяців після весілля зіркового батька з новою пасією.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та їх сином Павлом
Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та їхнім сином Павлом

Варто відзначити, що весілля як такого ще не було, але в майбутньому планується. Павлік і Репяхова просто розписалися в одному наввіть без свідків, весільної сукні і фати. У такий важливий день Катерина вбралася в білосніжний брючний костюм, доповнивши свій образ білими кедами і букетом півоній. По Віктору Франковичу в футболці і зовсім важко було сказати, що він наречений.

Пишне торжество молодята планували влаштувати в червні 2020-го, однак через карантин воно перенеслося на серпень. На наступний раз у родині артиста сталося велике горе, тому весілля знову було відмінено. Тепер закохані мріють зібрати рідних та близьких за святковим столом в листопаді 2021-го – коли Катя прийде в форму після пологів. Зовсім недавно подружжя стало батьками.

Більш детальна історія кохання Віктора Павліка та Катерини Репяхової у відео нижче:

Схожі статті