Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала головних чоловіків свого життя: Заливако серед них немає

Обраниця "Холостяка-11" Михайла Заливако Анна Богдан відкрилася шанувальникам з іншого боку і показала чоловіків, які займають особливе місце в її серці.

У фіналі 11 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” перемогу здобула колишня дружина екс-голови Офісу Президента Андрія Богдана Анна Сторожук (її дівоче прізвище). Скільки б в мережі не сперечалися щодо правильності вибору Михайла Заливако, він досі разом з переможницею проекту.

Закохані не приховують своїх почуттів і розповідають про відносини в соцмережах. До того ж після шоу вони обидва стали популярними блогерами, що зобов’язує підтримувати зв’язок з аудиторією, щоб утримати інтерес навколо себе.

Анна Богдан і Михайло Заливако
Анна Богдан і Михайло Заливако

Так, на цей раз в Інстаграмі Анни Богдан з’явилося фото з головними чоловіками її життя – братом і батьком. Героїня статті позує в оточенні рідних в літньому образі – світлих джинсах вільного крою і топі бордового кольору на тонких бретельках. Свої довгі кучеряве волосся дівчина зібрала в хвіст, відкривши огляд на масивні сережки-кільця.

“Ось ті чоловіки, які відіграють найважливішу роль в моєму житті”, – написала Анна.

Анна Богдан разом з батьком та рідним братом
Анна Богдан разом з батьком та рідним братом

До речі, Заливако вже кілька днів не з’являється в блозі Богдан. Вся справа в тому, що він знаходиться на зйомках тревел-шоу по Україні разом з іншими “Холостяками” – Микитою Добриніним, Сергієм Мельником і Дмитром Черкасовим.

Холостяки Сергій Мельник, Дмитро Черкасов, Михайло Заливако та Микита Добринін
Холостяки Сергій Мельник, Дмитро Черкасов, Михайло Заливако та Микита Добринін

Якщо Михайла вдома чекає Аня, Микиту – Даша Квіткова з новонародженим сином Левом, Дмитра – теж дружина з дітьми, то Сергій все ще не розпрощався зі статусом завидного холостяка. Як склалася доля інших героїв реаліті-шоу читайте тут.

Схожі статті