Як ужалений: танцюючий на столі Тарзан став посміховиськом на курорті – Наташа Корольова теж не відставала

Тарзан і Наташа Корольова - найбільш епатажна пара шоу-бізнесу. Подивіться, як зірки відпочивають у Туреччині.

Співачка Наташа Корольова вийшла заміж за яскравого та нестандартного артиста Тарзана. Чоловік – майстер танців на пілоні та вміє вразити публіку екзотичними номерами. У подружжя вже є дорослий син, який також проявляє цікавість до сцени та естради.

Наташа Корольова і Тарзан з сином
Наташа Корольова і Тарзан з сином

Зараз пара на відпочинку у Туреччині, де Тарзан не втримався, щоб не привернути до себе уваги. Чоловік вскочив на стіл у ресторані та почав танцювати гопака.

Тарзан у танці
Тарзан у танці

Не відставала від чоловіка і епатажна Наташа Корольова. Жінка підтримала свого обранця, проте на стіл вирішила не лізти. Танцювала співачка у колі подружок.

Наташа Корольова танцює

На Наташі яскрава малинового кольору сукня та акуратна сумочка. Тарзан же вибрав собі більш цікавий образ: він прикрасив себе шапкою та надів просторі штани з принтом.

Чому Наташа Корольова і Тарзан хотіли розлучитися?

Цей союз зірок міг похвалитися своєю міццю до одного випадку. У 2020 році стало відомо, що Тарзан зрадив Наташі під час гастролей. Чоловіка привабила одна з фанаток.

Співачка дуже болісно переживала всі новини, які з’являлися на тему їхніх стосунків. Знаменитість навіть поїхала на перезавантаження до Африки. Втім, Сергій Глушко не розгубився і вирішив заслужити вибачення перед дружиною. Він зробив ряд романтичних вчинків і серце Наташі розтануло. Возз’єдналися артисти та вирішили більше ніколи не розлучатися.

Схожі статті