Аслан Ахмадов подарував Ірині Білик букет польових квітів: без пафосу, проте від душі. Мріє повернути зірку?

Цього року стало відомо, що легендарна поп-діва Ірина Білик вирішила розлучитися з Асланом Ахмадовим.

Ірина Білик вийшла заміж вп’яте за відомого фотографа та дизайнера Аслана Ахмадова. Співачка настільки закохалася у чоловіка, що вирішила йому подарувати сина. По медичним показникам їй рекомендували звернутися за допомогою до сурогатної матері.

Ірина Білик з молодшим сином Табрізом
Ірина Білик з молодшим сином Табрізом

Табріз народився у 2015 році. Хлопчик був довгоочікуваною та бажаною дитиною. Та з одним не щастило: батьки вирішили, що їх стосунки мають пройти випробування відстанню. Аслан живе у Москві, а Ірина не збиралася переїздити з української столиці.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов
Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Цього року артистка заявила, що хоче розлучитися з обранцем. Її не влаштовує, що син не бачить батька місяцями. Через пандемію Аслан взагалі не міг потрапити до родини.

Та, здається, все у минулому. Ахмадов возз’єднався з ріднею та навіть зробив сюрприз коханій Ірині. Він з сином зібрав величезний букет польових квітів. Своїм романтичним вчинком чоловік поділився у сторіз в Інстаграмі.

Сторіз Аслана Ахмадова

“Букет, а в ньому живе цвіркун”, – пише щасливий батько.

Аслан гостює у співачки з сином вже не перший день, а Ірина дуже стримано поводиться стосовно приїзду коханого. Щоправда, зірка не втрималася і додала на свою сторінку Інстаграму відео, де обранець разом із сином пораються у дворі.

Сторіз Ірини Білик

“Мамін помічничок”, – пише українська Примадонна.

Проте, чи збирається остаточно розлучатися з Асланом Ахмадовим співачка не повідомляє.

Схожі статті