Розкішний аутфіт Тіни Кароль підкорив мережу

Українська співачка Тіна Кароль продовжує підкоряти мережу і серця прихильників цікавими образами.

Кожний випуск «Танців з зірками» супроводжується неймовірним образом ведучої Тіни Кароль. І цей ефір не став винятком, адже улюблена співачка продемонструвала аж два приголомшливих образи.

Цього разу на сторінці фан-клубу Тіни Кароль в Instagram було опубліковано знімок співачки в образі в стилі lady in red. Під фото зірка побажала усім хорошого дня і гарного настрою. На знімку зірка була одягнена у червону сукню на одне плече з червоним пояском. Прикраси Тіна Кароль обрала масивні й елегантні водночас. Вона приміряла кольє і сережки. А доповнив образ червоний манікюр і червона помада.

Підписники у відповідь теж побажали улюблені артистці хорошого дня і засипали співачку компліментами.

Тоді ж було опубліковано ще одне фото Тіни Кароль з однією з учасниць проекту «Танці з зірками» і солісткою українського гурту HARDKISS Юлією Саніною. Вона з партнером Дімою Жуком танцювала контемп під композицію Тіни Кароль «Вільна». Про що співачка написала у підписі до фото.

Прихильникам дуже припала до душі така ідея і вони навіть запропонували, щоб дівчата заспівали разом. Підписники написали, що чекають цього виступу і порівняли виконавиць з гуртом «НеАнгели».

Окрім цього, зірка «Танців» продемонструвала на ефірі ще один не менш вражаючий образ. Цього разу співачка вийшла на сцену вже як ведуча проекту Вона була одягнена у відверту атласну сукню жовтого кольору і срібні басоніжки. Прикрас на Тіні Кароль вже не було. Та й навіщо вони, якщо сукня настільки розкішна. У підписі під знімком Тіна Кароль лишила всього одне слово: «Королева».

Прихильники засипали Тіну Кароль компліментвами і порівняли з королевою.

Окрім цієї фотографії, зірка виклала ще кілька знімків і відео у образі ведучої, під одним з яких поцікавилася у глядачів за кого вони вболівають на проекті. Підписники спершу називали саму Тіну Кароль, мотивуючи тим, що з ефіру пам’ятають лише її. Проте згодом все ж назвали пару Юлії Саніної і Діми Жука. Схоже, що цю пару глядачі запам’ятали завдяки образу і пісні Тіни Кароль.

Схожі статті