Ані Лорак після розлучення з Муратом зробила пам’ятне тату: поп-діва не може чи не хоче прощатися з минулим?

Співачка завжди дорожила своєю природною вродою, але ризикнула і наважилася зробити татуювання. Розбираємо його символізм для Ані Лорак.

Ані Лорак. Героїня цього матеріалу має непросту долю. Вона невпинною працею досягла статусу суперзірки і, коли здавалося, що успіх поруч, а з ним і щасливе подружнє життя – коханий Марат їй почав зраджувати.

Терпіти таке ставлення Артиста не стала і враз обірвала шлюбні зв’язки з невірним обранцем. У 2019 році Ані Лорак розлучилася. А згодом у неї зявився на тілі ніжний метелик.

Спершу тату помітили у сторіз пильні фанати, а згодом артистка і сама розповіла про неї в інтерв’ю та показала її на карантин.

Тату Ані Лорак

“Ще недавно я й уявити не могла, що на моєму тілі з’явиться татуювання. Мені здавалося, що це абсолютно не моє. Але все змінюється. Ліворуч серця у мене оселився метелик. Татуювання у вигляді метелика”, – розповіла популярна артистка виданню Glamour.

Метелик – це давній символ відродження і трансформації душі. У це вірили ще наші пращури, які спостерігали за тим, як проста гусінь загортається у листочки і перетворюється на небувалої краси метелика.

Також вважається, що ця прекрасна істота є втіленням жіночої сили та енергії. Деякі народи навіть ототожнювали Велику родительку з метеликом. Древні етноси вірили, що ці крилаті красунчики переносять в Аїд душі людей.

Тату Ані Лорак

Сама ж співачка не розкриває кому чи чому присвячена її тату. Ані Лорак зрідка демонструє на публіці свою прикрасу. Вочевидь, цей метелик несе дійсно великий потаємний сенс для співачки.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.