Юля Зайка та її “чоловік” Богдан Юсипчук розповіли правду про весілля: “Хотіли збільшити аудиторію брехнею”

Юлія Бельченко зізналася, чому насправді зіграла весілля з Богданом Юсипчуком.

Нещодавно в українському шоу-бізнесі відбулося найбільш шокуюче торжество, у справжність якого не хотіла вірити добра частина користувачів соціальної мережі Instagram. Виявилося, що інтуїція не підвела аудиторію, і Юлія Бельченко з Богданом Юсипчуком насправді вдалися до обману.

Навіщо потрібно було весілля?

https://www.instagram.com/tv/CR4AP6jn4kz/?utm_medium=copy_link

Через добу після весілля Юлія з Богданом вирішили розповісти підписникам усю правду про подію. З’ясувалося, що свято було нічим інакшим, як реклама для хмарочосу “Seven Sky”, який надає майданчик для проведення заходів. Богдан зізнався, що особисто для нього це був виклик, так як він боїться шлюбу. Для Бельченко це був свого роду обряд, адже кажуть, що дівчина, яка одягла весільну сукню, на протязі 2 років обов’язково вийде заміж.

Зізнання викликало шквал хейту та гніву у мережі. Знаменитості вважають, що це абсолютно не справедливо, адже вони не підтверджували словами той факт, що одружилися. Мовляв, ми не цілувалися і самі могли б здогадатися.

Але варто відмітити, що ввести аудиторію в оману зірки таки намагалися, адже Богдан залишив у підписках лише Юлю. Такод наречені постійно обмінювалися сердечками під публікаціями та до останнього тримали інтригу, ухиляючись від відповіді та граючись на довірливості фанатів.

Також неможливо не згадати, що ведуча на весіллі закликала людей поширити новину в мережі.

Скріншот коментарів, у якому користувачі пояснюють, чому обурені.

Знаменитості наполягають на тому, що це зовсім не обман. Втім, користувачі вже змогли довести, що зірки у цьому питанні помиляються.

Скріншот коментаря з викриттям брехні “пари”.

Сподіваємося, що невдалий хайп не відобразиться занадто погано на репутації обох зірок. Адже довіру аудиторії важко повернути.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.