Хто публічно ображав Тіну Кароль: Євген Кошовий, Потап та навіть режисер власного шоу на фестивалі

Тіна Кароль - легендарна українська артистка, яка не раз зазнавала образ з боку колег. За що не люблять співачку?

Тіна Кароль. Ця артистка 15 років виступає на сцені та своїм талантом добилася статусу української суперзірки. Втім, її колеги можуть дозволити собі різке слівце у бік співачки або неоднозначний вислів.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Не сподобалася Тіні пародія від хлопців з “Квартал 95”. Номер створили після виходу пісні “Ноченька” у 2006 році. Там Євген Кошовий зображував відчайдушно всю тяжкість похмілля після буремної вечірки.

Євген Кошовий

Тіна через роки пригадала, що їй було не приємно бачити, що зробили з її твором.

Ще одна співачка дозволила дуже грубо висловитися у бік поп-діви. Оля Полякова назвала артистку “Відомою плакальщицею на похоронах”.

Згодом Оля публічно вибачилася перед вдовою. Не стримався від кпин в адрес Тіни і Потап. Під час одного з інтерв’ю репер заявив, що не знає хто така Кароль у відповідь на запитання про її номер.

Потап

“Амнезія”, – запитала зірку на своїй сторінці поп-діва.

Для багатьох таке глузування з боку музиканта стало дивним, адже Потап і Тіна вели разом шоу “Ліпсінкбатл”.

Нещодавно режисер “Голосу країни” Олег Бондарчук в інтерв’ю відверто назвав ідеї Тіни Кароль дурнуватими, а ще додав, що співачка будь-яким чином намагалася перемогти.

Тіна Кароль побачила таку новину у сторіз своєї фан-сторінки і дуже лаконічно підсумувала своє ставлення до слів Олега Бондарчука. Прихильники не втрималися та опублікували вислів поп-діви.

Тіна Кароль відповіла Олегу Бондарчуку

Схожі статті