Ольга Сумська, Людмила Балан та інші зірки, які не соромляться хизуватися фігурою на пляжі після 50 років

Жінка у будь-якому віці може прекрасно виглядати. Подивіться, якими таліями можуть похизуватися наші прославлені зірки навіть після 50 років.

Спорт, правильне харчування та улюблена справа – гарна основа для бездоганного вигляду. Ми підібрали зірок, які можуть похвастати своїми фігурами після 50 років, руйнуючі всі стереотипи.

Ольга Сумська

Прославленій українській Роксолані – 54 роки. Зірка активна та підтягнута. Може не соромитися світити фігурою на закордонних пляжах. Чоловік, Віталій Борисюк – не проти. Дружиною-красунею дуже пишається.

Рената Літвінова

Режисерка – ровесниця Ольги Сумської. У свої 54 вона може похизуватися не лише талією, а й відсутністю зморшок. Рената завжди елегантна. Артистка не кічиться тим, що має відмінні форми та зрідка радує прихильників такими фото. Вона – обличчя багатьох брендів, а ще просто ефектна жінка.

Людмила Балан

Ця молдавська красуня знищує всі стереотипи про вік вщент. Їй 63 роки і це справжній приклад того, як може виглядати жінка у цей період. Тонка талія артистки дасть ще фору молодим дівчатам.

Зірка не соромиться фотосесій, а її харизма змушує забути, що вона б вже могла пестити онуків і сидіти на пенсії.

Людмила Поривай

Живчик та справжня життєлюбка у Наташі Корольової мама. Їй 75 років, але з таким запалом, як вона ніхто не позує на пляжі.

Ефектна та доглянута Людмила Поривай

Мей Маск

Неможливо обійти увагою 73-річну маму генія Ілона Маска. Жінка була зіркою глянцю у молодості у навіть зараз не хоче здавати своїх позицій. Абсолютний приклад прийняття свого тіла та вроди.

Схожі статті