Григорій Решетнік розповів про причини розставання Мішиної та Еллерта: “Саша й Ксюша помиряться”

Ведучий реаліті-шоу "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетнік назвав ймовірну причину розставання Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта.

Головною героїнею першого сезону романтичного проєкту “Холостячка” стала українська актоорка Ксенія Мішина. У фіналі вона зробила вибір на користь сценариста студії “Квартал 95” Олександра Еллерта. Відразу ж після завершення шоу пара з’їхалася і прожила разом більше півроку.

Закохані ділилися з шанувальниками спільними планами на майбутнє, представляли, яким буде їхнє весілля, сперечалися з приводу статі майбутніх дітей, як раптом 16 липня зірка серіалу “Кріпосна” опублікувала пост, в якому повідомила, що вони більше не пара.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Схоже, розставання відбулося з її ініціативи, але няіких коментарів щодо причин не давала ні Ксенія, ні Олександр. При цьому спільні фото з соцмереж вони видаляти не стали.

Як людина, яка бачила зародження кохання в парі Мішиної та Еллерта, в інтерв’ю “Фактам” Григорій Решетнік поділився своєю думкою на рахунок їхнього розриву:

“Мені здається, вони дуже емоційні. Їм варто було б стати стриманішими. Але мені їх пара дуже подобалася. Тому досі сподіваюся, що Саша й Ксюша помиряться”.

Григорій Решетнік, Олександр Еллерт і Ксенія Мішина у пост-шоу Як вийти заміж
Григорій Решетнік, Олександр Еллерт і Ксенія Мішина у пост-шоу Як вийти заміж

Також ведучий “Холостячки” зазначив, що не бачився з ними після розставання, але навіть якщо вони розлучилися назовсім, то у них однозначно залишаться гарні спогади про проведений час разом.

Зараз телеканал СТБ завершує зйомки другого сезону реаліті зі Златою Огнєвіч. Решетнік, звичайно ж, тримає в таємниці подробиці проєкту, однак не приховує – співачка вже закохана, причому, як йому здається, навіть не в одного чоловіка.

Злата Огнєвіч та Григорій Решетник
Злата Огнєвіч та Григорій Решетник

Схожі статті