Настя Каменських покинула Потапа, зібрала валізи та поїхала: грандіозна подія обернулася розставанням

Настя Каменських розчарувала новиною про поїздку за кордон.

Буквально вчора Настя Каменських обіцяла підписникам радісну новину. Співачка анонсувала грандіозну подію і заінтригувала фанатів можливою вагітністю, яка стає все очевиднішою для шанувальників. Втім, все виявилося набагато прозаїчніше та невимушено.

Настя Каменських покинула Україну

Нещодавно співачка зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що збирається у довгоочікувану відпустку. Мовляв, вона довго працювала і заслуговує на відпочинок. Варто відмітити, що Настя була у Мексиці лише два місяці тому.

Однак, деякі передчуваючи, що нічого важливого співачка не повідомить, жартували, що вона збирається змінювати фільтри у басейні.

Співачка вирішила зробити з подорожі справжню інтригу і не розповіла, куди саме направляється. Компанію їй склала найкраща подруга Аня Андрійчук (колишня дружина Олексія Завгороднього), яка постійно супроводжує її у поїздках та на відпочинку. Чи поїхав з дівчатами Потап невідомо, але судячи з його сторіз він не з дружиною. Продюсер відпочиває вдома, гойдаючись у гамаку.

У зіркового подружжя це нормальна практика — відпочивати окремо одне від одного. Так, Настя сама була у Мексиці, а Олексій Потапенко в Арабських Еміратах.

Втім, такі ситуації не виключають ревнощів. Наприклад, під час проживання у мексиканському готелі Потап серйозно приревнував Настю Каменських до їхнього спільного друга Алехандро, який проїжджав повз і якому Настя люб’язно дала пожити у них на віллі. Розгніваний продюсер приїхав до коханої та влаштував розбір польотів.

Схожі статті