Ксенія Мішина насправді не була з Еллертом: з’явилося відео, яке підтверджує чутки про контракт з “СТБ”

Ксенія Мішина опублікувала відео, через яке виникає багато питань, на які немає відповідей.

Питання, яке зараз найбільше цікавить фанатів пари Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта — це, чи був між ними роман насправді, або ж колишні учасники реаліті-шоу “Холостячка” підписали контракт з каналом? Якщо це правда, то пара влаштувала собі серйозний маркетинг, і звісно не розповість, як насправді усе було. Однак, і Ксенія, і Олександр наполягають на справжності своїх почуттів та стосунків.

Чи був між ними роман?

Тим не менш, нещодавно Ксенія Мішина опублікувала відеоролик, який може поставити під сумнів справжність їхніх стосунків. Так, акторка завантажила на особисту сторінку в соціальній мережі Instagram відеоролик, де вона веселиться у компанії молодого режисера. Ксенія була у нетверезому стані і поводила себе фривольно.

Скріншоти сторінки Ксенії Мішиної.

Можна було б подумати, що це відео було відзняте нещодавно, але це помилкове враження. Якщо придивитися уважніше, то глядач помітить, що Ксенія одягнута у теплу сукню, а позаду неї та режисера прикрашена ялинка та гірлянди. Режисер також одягнений не по літньому, із чого виникає висновок, що зірки знімалися у новорічний сезон.

Саме тоді, коли розвивалися стосунки з Олександром Еллертом. Навіщо акторці публікувати це відео через такий проміжок часу? І чому зірка знаходилася на вечірці у самотності і у компанії іншого чоловіка?

Як підказує досвід, зазвичай зірки чинять саме так через те, що їм не дозволено публікувати подібні речі раніше, ніж закінчується контракт. Усі відео зберігаються, і публікуються згодом.

Григорій Решетнік прокоментував розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта
Григорій Решетник, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

На превеликий жаль, щоб стверджувати про контракт з каналом необхідно дочекатися підтвердження знаменитостей. Цілком можливо, що у стосунках Ксенії та Олександра було цілком нормально гуляти на вечірках поодинці.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.