Вагітна Лілія Ребрик показала великий живіт і відправилася з Андрієм Диким у романтичну відпустку: “Щасливі”

Лілія Ребрик знову спричинила чутки про свою вагітність.

Зараз в житті відомої акторки та телеведучої Лілії Ребрик усе так, як вона того хотіла. Зірка — мати двох прекрасних доньок, любляча дружина хореографа, успішна телеведуча та затребувана акторка. Родина є більш ніж повноцінною, у ній володарюють любов та щастя.

Лілія Ребрик з доньками
Лілія Ребрик з доньками

Усі сімейні фотографії, які публікує знаменитість у своєму мікроблогу схожі на паралельний всесвіт, де усі щасливі. Та деякі користувачі завжди знайдуть, чого ж не вистачає тій чи іншій селебритіз.

Лілія Ребрик вагітна?

Нещодавно Лілія Ребрик брала участь у фотосесії. Відповідне відео вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У той час, як телеведуча позувала, хтось із команди знімав процес, який відбувався.

Скріншоти сторінки Лілі Ребрик.

Було неможливо не помітити, що знаменитість обрала для фотосету сукню з поясом під груди. Під час взяття деяких ракурсів, було видно солідний животик, який ховався під тканиною. На превеликий жаль, ні Лілія Ребрик, ні Андрій Дикий не розповідали про плани народити дитину. Хоча останнім часом родина проводить час у великому будинку у передмісті, де вистачить місця усім. Велика кількість підписників вважає, що у родині для повного щастя не вистачає лише хлопчика.

Втім, п’ятий член в родині все ж таки є. Це маленька собачка Діксі, яка була придбана для Діани, і яка стала улюбленицею усіх членів сім’ї.

Буквально нещодавно Лілія привітала песика зі святом на особистій сторінці. Чи були підстави вважати, що Лілія Ребрик вагітна буде відомо. Як завжди цікавим шанувальникам залишається лише чекати на офіційне підтвердження.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.