Бездітні телеведучі з 1+1, які насправді не такі вже й бездітні: Соломія Вітвіцька, Руслан Сенічкін та інші

У колективі телеведучих каналу 1+1 є багатодітні батьки, а є і ті, хто не поспішає заводити дітей з різних на те причин.

Життя публічних людей завжди пов’язане з інтересом публіки, особливо шанувальників цікавлять подробиці усього особистого. Чому ж у героїв нашої сьогоднішньої статті досі немає дітей? Чи вони все-таки є?

Соломія Вітвіцька

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька прожила 8 щасливих років в шлюбі з тепер уже колишнім чоловіком Владом Кочатковим. Їх кохання було красивим, а весілля захоплювало розкішшю і масштабами. Незважаючи на все це, за роки разом спадкоємців пара не народила, тому при розлученні їм не довелося боротися за право виховання дітей.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим
Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим

Втім, Соломію все ж можна назвати мамою – зірка хрестила первістка співачки Світлани Тарабарової Івана. Тепер у неї є синочок.

Соломія Вітвіцька з похресником та кумами
Соломія Вітвіцька з похресником та кумами

Олександр Попов

Український актор Олександр Попов веде ранкове шоу “Сніданок. Вихідний” на 1+1. Офіційно він поки не одружений, але у нього є кохана. Крім того, пара займається вихованням гіперактивного пса на прізвисько Додо. Він практично завжди і всюди супроводжує господаря – як дитина.

Олександр Попов з собакою Додо
Олександр Попов з собакою Додо

Руслан Сенічкін

Співаючий телекулінар Руслан Сенічкін теж ще не зв’язав себе узами шлюбу, однак татом він стати вже встиг, правда, поки що хрещеним. Близькі друзі довірили телеведучому хрестити їхню донечку Емму. Куми Сенічкіна – відома медійна пара Леоніда та Олени Сенкевич:

“Це велика відповідальність для мене, але також і велика радість. Сам я поки ще не став татом, але тепер у мене є Емма, і це дуже круто”, – ділився враженнями Руслан.

Руслан Сенічкін з похресницею
Руслан Сенічкін з похресницею

Схожі статті